Meteen naar de inhoud

Conversie optimalisatie maximaal rendement uit jouw website

Populair

Eenmalige scan

Heb je al een website maar kan de conversie van jouw pagina’s wel verbeterd worden zodat je meer rendement uit jouw website haalt? Laat ons dan een scan doen van jouw website.

Optimalisatie menu

Heb je een website met veel bezoek dan loont het om regelmatig jouw pagina’s te optimaliseren en A/B testen in te regelen. Op die manier blijf je het maximale uit jouw website halen.

Custom menu

Heb je andere wensen om meer rendement uit jouw website halen? Neem dan contact met ons op en wij komen graag meer te weten over jouw wensen en denken dan graag met je mee.

Voordelen van Conversie Optimalisatie

Bezoekers naar je website krijgen is een makkie maar om er volgens voor te zorgen dat deze bezoekers ook daadwerkelijk converteren dat is de uitdaging. Gelukkig sta je er niet alleen voor en helpen we jou om de conversie op jouw website te verbeteren.

Inzicht en verbeteren Kom te weten waar jouw bezoekers uitvallen

Niets is zo frusterend om te zien dat je website bezoekers trekt maar er vervolgens niemand converteert naar een aankoop of contact met je opneemt. Door het gedrag op jouw website te analyseren door middel van analytics kom jij te weten hoeveel procent van jouw bezoekers converteren naar een aankoop. Daarna begint het werk en gaan we aan de slag om te kijken of we dit aantal kunnen verhogen zodat jij meer rendement haalt uit jouw website. Benieuwd wat onze chefkoks voor jouw kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sit back and relax Laat onze skills voor jou werken

Coding Skills

0%

Probleem oplosser

0%

Multi Tasking

0%

Onze aanpak

Wij houden van korte lijntjes en duidelijke communicatie. Voordat we jouw website we aan slag gaan hebben we eerst inzicht nodig zodat we daarna jouw website kunnen verbeteren. We hanteren daarom de volgende aanpak:

Conversie optimalisatie Onze prijzen

Kies jouw menu. Heb je daarnaast nog andere wensen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Populair

Eenmalige scan

va. € 500

Wij scannen jouw website en maken inzichtelijk wat bezoekers op jouw website doen.

Optimalisatie menu

va. € 500

Haal meer rendement uit jouw website en laat onze chefkoks jouw website optimaliseren.

Custom menu

Op aanvraag

Heb je andere wensen of vragen? Dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zullen we een kop koffie doen?

We zijn benieuwd naar de uitdagingen en ambities van jouw bedrijf. Daarom komen we graag met jou in contact om dat nader te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

06-19325364

06-19325364

Stuur email