Meteen naar de inhoud

SEO
Zoekmachine optimalisatie

Populair

SEO Scan

Laat ons een scan uitvoeren een van jouw website zodat je inzicht krijgt in hoe jouw website scoort op het gebied van techniek en content.

SEO Onderzoek

Zoekwoorden die aansluiten op jouw doelgroep zijn essentieel om goed gevonden te worden in Google. Laat ons onderzoek doen naar de juiste zoektermen.

SEO Teksten

De juiste zoekwoorden moeten natuurlijk wel in de juiste teksten en opmaak worden gebakken. Laat ons jouw teksten schrijven en/of verbeteren.

Voordelen van Zoekmachine Optimalisatie (seo)

Wil je dat jouw site goed wordt gevonden in de organische zoekresultaten van Google en in Bing dan is het van belang dat de basis van jouw website op orde is. Als deze basis staat en je content sluit aan op wat jouw bezoekers belangrijk vinden dan wordt je beloont door Google (en Bing) met een goede positie.

Zoekmachine optimalisatie Inzicht en handvatten met onze seo scan

Wil jij weten of de basis van jouw website in orde is laat ons dan een seo scan uitvoeren. We kijken naar jouw hosting, naar de techniek achter jouw website alsook de opmaak van jouw pagina’s. De verbeterpunten die uit deze scan naar voren komen bieden jou handvatten om gelijk aanpassingen door te voeren.

SEO onderzoek Focus op de juiste zoektermen

Onderzoek naar de juiste zoektermen | zoekwoorden is van enorm groot belang. Jij wilt immers het verschil maken en beloont worden worden met een goede ranking. Wij helpen jou daar graag bij want wij krijgen er energie van als jij een goede ranking hebt met jouw website. Daar doen we het voor want dat is onze passie en drive. 

... en niet te vergeten SEO teksten.

Als je inzicht hebt en weet op welke zoekwoorden | zoektermen jouw bezoekers zoeken dan moet je natuurlijk wel de juiste teksten hebben met de juiste opmaak. Heb je dit niet op orde dan word je niet gevonden. Laat ons jouw teksten schrijven zodat je weet dat het is ingeregeld en je er geen omkijken naar hebt. 

Onze aanpak

Wij houden van korte lijntjes en duidelijke communicatie. Voordat we van start gaan met zoekmachine optimalisatie willen we eerst snappen waar jouw uitdagingen liggen. We hanteren daarom de volgende aanpak:

SEO - zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie Onze prijzen

Zoekmachine optimalisatie is maatwerk en voor elk bedrijf geldt een andere aanpak. 
Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen
of heb je andere wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Populair

SEO scan menu

va. € 500

Laat jouw website scannen door onze specialisten op onder andere hosting, techniek, teksten en ontdek wat jij kunt verbeteren.

SEO onderzoek

va. € 500

Een goede ranking vraagt om goede voorbereiding en daarom is een SEO onderzoek van groot belang. Een absolute must have!

SEO teksten menu

va. € 300

Naast SEO onderzoek heb je ook goede teksten nodig met de juiste opmaak. Onze specialisten staan klaar om te helpen.

Zullen we een kop koffie doen?

We zijn benieuwd naar de uitdagingen en ambities van jouw bedrijf. Daarom komen we graag met jou in contact om dat nader te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

06-19325364

06-19325364

Stuur email